014 63 97 30 info@wzga.be

Update 22 april 2021

update 13 november v5

22/04/2021

Beste bewoners, familie en naasten,

 

Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen houd ik jullie graag op de hoogte over wat dit betekent voor ons woonzorgcentrum. Voorlopig hebben we van de overheid nog geen aangepaste maatregelen voor de woonzorgcentra mogen ontvangen. Dit betekent concreet dat de bezoekregeling en alle hygiënemaatregelen die voorop gesteld worden aangehouden blijven. De kapster en de pedicure mogen wel hun taken terug opnemen vanaf maandag 26/04/2021.

 

We merken op in beide campussen dat de (hygiëne)maatregelen door bezoekers niet altijd consequent opgevolgd worden. Het gaat dan vooral om het dragen van de mondneusmaskers en de twee contacten die tweewekelijks mogen wisselen. Het outbreakteam vraagt om deze maatregelen toch strikt op te volgen mede omdat de cijfers in de gemeente Arendonk en de omliggende gemeenten het niet toelaten om hier niet zorgvuldig mee om te gaan.

 

We hopen snel van de overheid bijgestuurde richtlijnen te mogen ontvangen welke dan op het outbreakteam zullen besproken worden. We houden jullie hiervan uiteraard ten gepaste tijde op de hoogte.

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA