014 63 97 30 info@wzga.be

Update Corona

UPdate 22 oktober 4

28/10/2020

Beste bewoners, familie en naasten,

 

Zoals gisteren aangegeven zijn alle bewoners en medewerkers op campus De Vrijheid getest. Het grootste deel van de testresultaten zijn ondertussen bekend, we wachten nog op een beperkt aantal testresultaten.

Jammer genoeg hebben we moeten vast stellen dat er bijkomend nog 5 bewoners positief hebben getest en dit op verschillende afdelingen. We hebben een afdeling volledig afgesloten (=cohortafdeling) waar de positieve bewoners wonen en leven. De contactpersonen van de positieve bewoners zijn op de hoogte gebracht. Bijkomend zijn er 3 medewerkers positief getest, zij hebben momenteel nog geen symptomen en zullen op de cohortafdeling ingezet worden voor het verzorgen van de besmette bewoners.

We blijven de situatie nauwgezet opvolgen met het outbreakteam en zullen met u contact opnemen wanneer er zaken wijzigen in de toestand van uw dierbare. Op dinsdag 03/11/2020 volgt er na het outbreakteam een nieuwe communicatie in het kader van het verdere verloop en de bezoekregeling.

 

Omwille van de nieuwe richtlijnen en de lokale cijfers gaan we vanaf morgen 29 oktober 2020 in campus De Lusthoven schakelen van code oranje naar code rood voor wat betreft de bezoekregeling. U kan deze bezoekregeling hier terugvinden op onze website.

Tuin of raam- en skypecontacten kunnen vanaf aanstaande vrijdag 30/10/2020 gereserveerd worden via de reservatiekalenders op onze website. Belangrijk om weten is dat eten en/of boodschappen niet doorgegeven kunnen worden tijdens een tuinbezoek.

 

Hou vol en goede moed,

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA