014 63 97 30 info@wzga.be

Vaccinatie COVID

Vaccinatie

Beste bewoners, familie en naasten,

 

Naar wekelijkse gewoonte breng ik jullie graag op de hoogte van de gebeurtenissen van afgelopen week. We zijn deze week gestart met de 1ste vaccinatie van onze bewoners en medewerkers op zowel campus De Lusthoven als op campus De Vrijheid. Zoals vorige week aangegeven hebben we op campus De Lusthoven een vaccinatiegraad van 97.5% en op campus De Vrijheid 91.5%. Bij de levering van de flacons heeft de overheid geteld aan 5 dosissen per flacon maar heeft materiaal geleverd voor 6 dosissen. We hebben uit elke flacon dan ook een extra dosis kunnen halen. Dit betekent concreet dat we 109 extra vaccins hebben kunnen toedienen aan mantelzorgers, vrijwilligers, externe medewerkers en zorgverleners uit de eerste lijn (artsen thuisverpleegkundigen, apothekers, kinesisten en ambulancemedewerkers).

 

Op 16 en 17 februari is het tweede vaccinatiemoment gepland, daarna hopen we in ons woonzorgcentrum voldoende immuniteit te hebben opgebouwd om in de toekomst uitbraken te kunnen voorkomen.

 

Beide campussen zijn nog steeds covid-vrij en we hopen dit ook zo te kunnen houden. De bezoekregeling blijft ongewijzigd in code oranje.

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA

Zorg coronavaccinatie basis A3 1

Vaccinatie bewoners

Op campus De Vrijheid vindt het eerste moment plaats op dinsdag 26/01/2021 en het tweede moment op woensdag 17/02/2021.

Op campus De Lusthoven vindt het eerste moment plaats op maandag 25/01/2021 en het tweede moment op woensdag 17/02/21.

 

We hebben onze bewoners zo maximaal mogelijk geïnformeerd met een persoonlijk gesprek en een folder en zullen bovenstaande vaccinatiedata ook zo snel mogelijk aan hen communiceren.

U kan hier de folder vinden zodat ook u deze kan doornemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hieromtrent nog bijkomende vragen hebt.

Folder vaccinatie

Zorg coronavaccinatie basis A3 2

Vaccinatie medewerkers

Onze medewerkers kunnen op hetzelfde tijdstip gevaccineerd worden als de bewoners.