014 63 97 30 info@wzga.be

Cafetaria

fase 2 6

11/09/2020

Beste bewoner en bezoeker,

 

Vandaag hebben we opnieuw samen gezeten met het outbreakteam. We hebben hier de bezoeken aan de cafetaria besproken.

Voor campus de Vrijheid betekent dit dat er vanaf morgen, 11/09, opnieuw toegang is tot het Durgebont (= de cafetaria) vanuit het WZC. Dit betekent dat u tijdens het kamerbezoek (max 2) de bewoner kan mee nemen voor een bezoek aan de cafetaria of de bewoner kan zelfstandig naar de cafetaria gaan. De deur vanuit het WZC zal geopend zijn.

Het Durgebont is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.30u – 17.00u. Op maandag is het ‘den instap’; u kan dan voor €2 koffie, thee, water en een koek krijgen. De andere dagen is het de normale werking van de cafetaria.

 

Voor campus De Lusthoven betekent dit dat de cafetaria opnieuw geopend zal zijn vanaf woensdag 16/09. Onze cafetaria wordt uitgebaat door vrijwilligers waardoor we nog wat tijd nodig hebben om dit praktisch te organiseren. Dit betekent dat u tijdens het kamerbezoek (max 2) kan gebruik maken van de cafetaria of de bewoner kan zelfstandig naar de cafetaria gaan. U kan de cafetaria niet via de tuin betreden. De cafetaria zal geopend zijn op woensdag, vrijdag en zondag en dit van 13.30u. – 16.00u.

 

In de cafetaria gelden de regels van de horeca:

  • U ontsmet de handen bij het binnen en buiten gaan
  • U dient een mondmasker te dragen wanneer u niet aan tafel zit
  • U kan niet aansluiten bij andere tafels
  • Er wordt gevraagd niet onnodig rond de lopen in de cafetaria
  • U kan niet aan de toog bestellen

 

Geniet van uw bezoek en van elkaars gezelschap.

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA