014 63 97 30 info@wzga.be

Cheer for champions

Steun onze medewerkers

Ontwerp zonder titel 1

25/05/2020

Woonzorg Groep Arendonk organiseert diverse woonvormen voor ouderen met een eigentijdse woon-, leef- en zorgondersteuning. Wij maken deel uit van een netwerk dat een divers aanbod aanreikt voor ouderen. Wij werken met zorgzame medewerkers en vrijwilligers die samen nabij zijn. Zij staan in voor een kwalitatieve dienstverlening. Zij geven met vele handen een warme, gepaste zorg en bieden een luisterend oor.  

Vandaag zien we dat onze medewerkers zich meer dan ooit inzetten om de bewoners een fijne dag te bezorgen. Ze geven al weken het beste van zichzelf, het keukenpersoneel steekt nog meer liefde en moeite in het verwennen van onze bewoners, het poetsteam staat elke dag goedgezind paraat, de logistieke medewerkers en technische dienst nemen de extra taken er zonder aarzelen bij, de onthaalmedewerkers, directie, woonzorgmanager, coördinatoren wonen & leven en portaal stonden de afgelopen weken voor iedereen klaar en beantwoorden duizenden vragen, het kiné-ergo-animatieteam stelt alles in werking om alle bewoners zinvolle en fijne dagen te bezorgen. Iedereen laat zich van zijn creatiefste kant zien om het contact met de naasten te kunnen verwezenlijken. 

Sinds de deuren van het WZC gesloten zijn voor bezoekers werden we al op verscheidene manieren gesteund door enkele liefdevolle initiatieven die werden ondernomen. Maar ook wanneer de deuren van WZGA weer worden geopend loopt de liefdevolle zorg voor onze bewoners gewoon door! Ook dan zijn onze medewerkers broodnodig!

Om de weerbaarheid en veerkracht van onze medewerkers te versterken willen we specifieke workshops organiseren rond veerkracht en burn-out. Om dit te realiseren is een steuntje in de rug door een kleine gift van u heel belangrijk en zeer welkom! Steun daarom ons project op Cheer for champions door op onderstaande link te klikken.

https://action.cheerforchampions.be/project/27366