014 63 97 30 info@wzga.be

Herdenking overleden bewoners

herdenking 1

25/01/2021

Beste bewoners, familie, naasten

 

Naar aanleiding van de vele reacties die we ontvingen op het herdenkingsfilmpje van campus De Lusthoven brengen we u graag op de hoogte waarom we op beide campussen voor een andere manier van herdenking kozen.

Op basis van de geldende coronamaatregelen en de mogelijke infrastructuur op de campus werd in samenspraak met de directie en de teams van beide campussen overeengekomen om de herdenking op een andere wijze te organiseren.

Op campus De Vrijheid werd samen met de bewoners een mooie serene viering gehouden. Er werden kaarsjes aangestoken en foto's getoond om zo alle overledenen van het afgelopen jaar te herdenken.

Aangezien er op de afdelingen van campus De Lusthoven geen gemeenschappelijke ruimte is, werd er voor gekozen om een filmpje te maken als eerbetoon aan de overleden bewoners.

Over alle bewoners die we het afgelopen jaar hebben moeten loslaten lieten we op deze wijze nog een laatste keer een lichtje schijnen.  We wensen de families van de overleden bewoners veel kracht toe om het verlies van hun dierbare te verwerken.

 

Vriendelijke groeten

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA