014 63 97 30 info@wzga.be

Werken

Vrije sollicitatie

WZGA is op zoek naar verpleegkundigen.

 

 

Het is altijd mogelijk om vrij te solliciteren.
Gelieve bij interesse contact op te nemen via hr@wzga.be.

 

 

WZGA jobstudenten 1

VAKANTIEWERK bij WZGA?

Wil jij graag vakantiewerk doen bij WZG Arendonk? Vul het online invulformulier in of druk het formulier af, vul het formulier in en mail het aan HR@WZGA.be.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

Stage

Wil je graag stage doen bij WZG Arendonk? Dat kan! Vul het online formulier in, of druk het aanvraagformulier af en vul het in. Je kan het ingevulde formulier mailen naar info@wzga.be. Vermeld daarbij zeker je studierichting en de stageperiode en dan bekijken we het intern met de betrokken verantwoordelijken.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Liesbeth - Zorgkundige 't Geburt

Ik vind het zeer leuk om met gemotiveerde en enthousiaste collega’s samen te werken. Dagelijks geven we het beste van onszelf om onze bewoners in een aangename en vertrouwde omgeving te laten wonen. Het geeft voldoening om regelmatig een praatje te maken met onze bewoners. Je ziet hen dan echt genieten. Als de bewoners tevreden zijn, zijn wij het ook!

Daar draait alles om!

Liesbeth
Ingrid

Ingrid - Ergotherapeut

Ik ben altijd met veel plezier en enthousiasme komen werken. Er heerst een goede sfeer in ons woonzorgcentrum en de groene omgeving straalt rust en ontspanning. Ik heb een goede band met collega’s, bewoners en familie.

Het werk als ergo geeft veel voldoening en is heel afwisselend. We hebben dan ook een zeer dankbaar publiek om voor te werken. Wanneer bewoners enthousiast en tevreden reageren tijdens activiteiten geeft dat ons ook een goed gevoel.

Met de jaren heb ik ons team ergo-animatie zien uitbreiden naar een hechte groep. Jonge en oudere collega’s vullen elkaar perfect aan en we kunnen zo een variëteit aan activiteiten aanbieden aan onze bewoners. Ik vind het ook fijn dat de mentaal en fysisch zwakkere bewoners regelmatig aan bod komen tijdens onze (individuele) activiteiten.