014 63 97 30 info@wzga.be

Wonen

Charel - Bewoner

Ik heb het geluk samen met mijn vrouw onze thuis te mogen maken in het WZC. In onze grote kamer met uitzicht op het mooie centrum van Arendonk kunnen we in alle rust genieten van onze vrijheid.

De verhuis naar het WZC voldoet helemaal aan onze verwachtingen. “Hier moet je niet werken, maar mag je het wel” J. Ik zie vaak bewoners helpen bij het werken in de tuin of bij het huishouden. Het grote aanbod aan verschillende activiteiten zorgt voor een goed verzet. Ook kan ik dagelijks gaan biljarten in onze ruime cafetaria. Dat is voor mij nu echt de hemel op aarde!

charel de vocht kleur
IMG 1120 002

Julia - Bewoner

Ik woonde graag thuis, maar hier voel ik me ook helemaal thuis. Bovendien zitten we hier in een prachtige groene omgeving waarin we kunnen gaan wandelen wanneer we maar willen. Ik heb hier al mooie en hechte vriendschappen opgebouwd. Hier ben ik nooit alleen en kan ik buurten met vriendinnen die allemaal dichtbij wonen. We gaan alle dagen turnen om fit te blijven. Het eten is hier heel lekker. Soms eten we met verschillende mensen samen dit is heel gezellig.

We hebben een goed band met het personeel. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Alle dagen zijn er verschillende activiteiten, mijn favoriet is het sjoelen.

’s Nachts kan ik hier ook gerust slapen. Als er iets is, is er altijd hulp of een luisterend oor. Kortom het is hier alle dagen feest.

Hoe gebeurt een opname?

Aan de hand van de zorggraad (Katz score) bekijkt de opnameverantwoordelijke of een verblijf in ons woonzorgcentrum mogelijk is.

Je kan een afspraak maken met onze opnamedienst via mail, opnamedienst@wzga.be of je kan telefonisch contact opnemen met de opnamedienst op het nummer 014/44 23 97.