014 63 97 30 info@wzga.be

Nieuw organogram

Afbeelding1 v3

01/07/2020

Vanaf 1 januari 2020 is er nieuwe regelgeving van toepassing op de woonzorgsector.  Deze nieuwe regelgeving legt tal van nieuwe bepalingen op die op termijn hun ingang zullen vinden in de werking van WZGA. Het nieuwe woonzorgdecreet bepaalt bvb. dat er voor WZGA 2 adjunct coördinatoren extra nodig zijn. 

Om de werking te optimaliseren en met deze regelgeving van het nieuwe woonzorgdecreet in het achterhoofd, werkte het management een nieuw organogram voor WZGA uit. Dit organogram zal vanaf 1 juli 2020 ingang vinden en vind je hier.

Vanaf 1 juli 2020 zal Ria Janssens, momenteel waarnemend diensthoofd op campus De Vrijheid, bevestigd worden in haar rol. Zij zal als adjunct-coördinator wonen & leven beide clusters op campus De Vrijheid ondersteunen. Voor campus De Lusthoven is de sollicitatieronde gestart om voor deze functie de geschikte kandidaat aan te werven.

Ellen Vandecraen en Marleen Hermans, zijn de coördinatoren wonen en leven van campus De Lusthoven. Op campus De Vrijheid wordt deze rol opgenomen door Valerie Machilsen en Koen Geerts.

Marc Proost zal vanaf 1 juli de taak van coördinator zorg op zich nemen, hij stuurt het verpleegkundig team op beide campussen aan.

Kim Severijns is sinds april reeds woonzorgmanager voor beide campussen. 

De coördinator portaal is Wendy Verheyen, zij stuurt de medewerkers van de opnamedienst en onthaal aan. 

De logistieke diensten neemt Britt Van Bergen voor haar rekening als procescoördinator logistiek, zij is tevens ook verantwoordelijk voor de aankoop.

De procescoördinator technische dienst is Benny Claessen.

De boekhouding, personeelsdienst, administratie en finance wordt door Inge Van Gompel van het Centrum voor Gedeelde Diensten opgevolgd.