014 63 97 30 info@wzga.be

Vrijwilliger

Huis voor personen met dementie, Bellekens

Kom bij ons werken als VRIJWILLIGER

Wat je gaat doen:

 

Je staat mee in om ’s avonds onze bewoners te ondersteunen bij de maaltijd.

Je zal mee de maaltijd begeleiden, tafel klaarzetten, boterhammen smeren, bewoners helpen die geen slikproblemen hebben.

Je helpt ook mee de tafel afruimen en alles netjes opruimen in de leefgroep.

 

Wat we van je vragen:

Je hebt een  voor ouderenzorg, een groot inlevingsvermogen en je hebt affiniteit met personen met dementie. Je kan goed naar onze bewoners luisteren en je bent geduldig. Je respecteert de privacy van onze bewoners en houd je aan het beroepsgeheim. Je kan zelfstandig werken en samenwerken in een team.

 

Wat wij bieden:

Je krijgt een vrijwilligerscontract (aantal uren te bespreken). Daarnaast ontvang je een ook  een kilometervergoeding. Je komt bij ons terecht in een hecht team en een fijne werkomgeving.

 

Wie we zijn:

Woonzorggroep Arendonk (WZGA) is een woonzorgcentrum dat verschillende woonvormen organiseert voor ouderen. We bieden de bewoners een eigentijdse woon-, leef- en zorgondersteuning. Een huiselijke omgeving en een kwalitatieve dienstverlening staan bij ons centraal. Dit doen we met 200 zorgzame medewerkers en vrijwilligers die samen nabij zijn. We staan voor een open huis zodat de band met diegenen die het meest dierbaar zijn, kan worden verder gezet. We streven ernaar dat bewoners kunnen wonen op een plek waar ze graag zijn, veilig, met respect voor privacy, geborgen en goed omkaderd in de zorg.

 

Hoe je kan solliciteren:

Ben je na het lezen van deze vacature overtuigd om onze bewoners en het team te ondersteunen  als vrijwilliger? Wacht dan niet langer en stuur ons een mail via  HR@wzga.be.

Tot snel!