014 63 97 30 info@wzga.be

Zorgkundige 80%

Kom bij ons werken als zorgkundige

Onbepaalde duur 80%

 

Wat je gaat doen:

Als zorgkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en het comfort van onze bewoners, en speel je een cruciale rol in het bevorderen van een huiselijke sfeer. Je organiseert zorg die professioneel en persoonsgericht is, waarbij je ook bijdraagt aan de psychosociale ondersteuning van zowel bewoners als hun naasten. Daarnaast neem je enkele administratieve taken op om de afdeling te ondersteunen. Je werkt nauw samen met collega zorgkundigen, verpleegkundigen, woon-leef-begeleiders en andere disciplines om de best mogelijke zorg te bieden.

 

Wat we van je vragen:

Als gediplomeerd zorgkundige met een geldig visum, beschik je over een passie voor ouderenzorg, een gezonde dosis organisatietalent en een sterk inlevingsvermogen waarmee je goed kunt luisteren naar onze bewoners. Je respecteert hun privacy en houdt je aan het beroepsgeheim. Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je uitstekend. Afspraken nakomen is voor jou vanzelfsprekend. Je benadert je leidinggevenden, collega's en bewoners altijd op een professionele manier. Stress? Daar draai jij je hand niet voor om, flexibiliteit is jouw tweede natuur. Het evalueren en finetunen van de zorgverlening zie je als een belangrijke taak. Bovendien ben je bereid om één weekend op twee te werken.

 

Wat wij bieden:

Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een jobtime van 80%. We bieden een eerlijk loon volgens IF.IC-barema 11. Daarnaast ontvang je maaltijdcheques van €4 per gewerkte dag, een fietsvergoeding of een tussenkomst woon-werkverkeer. We besteden aandacht aan diverse vormingsmogelijkheden, zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen. Je komt bij ons terecht in een hecht team en een fijne werkomgeving.

 

Wie we zijn:

Woonzorggroep Arendonk (WZGA) is een woonzorgcentrum dat verschillende woonvormen organiseert voor ouderen. We bieden de bewoners een eigentijdse woon-, leef- en zorgondersteuning. Een huiselijke omgeving en een kwalitatieve dienstverlening staan bij ons centraal. Dit doen we met 200 zorgzame medewerkers en vrijwilligers die samen nabij zijn. We staan voor een open huis zodat de band met diegenen die het meest dierbaar zijn, kan worden verder gezet. We streven ernaar dat bewoners kunnen wonen op een plek waar ze graag zijn, veilig, met respect voor privacy, geborgen en goed omkaderd in de zorg.

 

Hoe je kan solliciteren:

Ben je na het lezen van deze vacature overtuigd om bij ons te komen werken? Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie via mail aan HR@wzga.be. Je kan tot en met 31 augustus solliciteren.

Tot snel!